Paste cu bacon şi spanac
13 octombrie 2016
Mâncăruri rapide
Pastele, în special cele integrale, sunt mereu o idee bună atunci când vrei să prepari o cină rapidă. Astăzi îţi prezentăm reţeta de paste cu bacon şi spanac.
De ce ai nevoie pentru paste cu bacon şi spanac
170 g paste
120 g bacon
1 ceapă
2 linguri unt
300 g spanac
sare
piper
usturoi, după gust
100 g parmezan
Cum se prepară paste cu bacon şi spanac
Tai baconul şi-l aşezi într-o tigaie pe foc până când este aproape gata. Adaugi untul, ceapa tocată, sare, piper şi câţiva căţei de usturoi zdrobiţi. Atunci când ceapa s-a rumenit, iar baconul devine crocant, dai deoparte. Fierbi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Scurgi pastele, păstrând doar puţină apă. Adaugi compoziţia cu bacon şi spanacul tocat şi mai ţii pe foc câteva minute. Înainte să serveşti presari parmezan ras.
Sursa foto http://www.sizzlingeats.com