Paste cu brânză
Pentru ultimele zile ale săptămânii albe, iată o reţetă de paste cu brânză.
De ce ai nevoie ca să prepari paste cu brânză:
2 căni (440 g) paste 2 căni (500 ml) lapte - sau mai mult dacă e nevoie 1 cană (220 g) brânză rasă sare 1 lingură muştar dijon
Cum prepari paste cu brânză:
Într-o cratiţă pui pastele şi laptele şi pune pe foc, apoi redu la mic şi lasă să fiarbă 20 minute, până când pastele s-au înmuiat, amestecând frecvent. Ia de pe foc, adaugă brânza şi sare. Amestecă ca să se combine. Adaugă şi muştarul. Acoperă şi lasă să stea 5 minute, apoi amestecă din nou şi poţi servi. Mai poţi adăuga o lingură sau mai mult lapte şi să amesteci uşor.
Opţional poţi da la cuptor. Pui pastele într-un vas pentru cuptor şi presari deasupra un strat generos de brânză. Coci timp de circa 10 minute până când brânza s-a topit.
Sursa: http://www.bigrigsnlilcookies.com