Paste cu şuncă afumată

27 noiembrie 2013   Mâncăruri rapide

Pastele cu sunca afumata sunt ideală pentru o masă rapidă şi gustoasă.

Ingrediente:

400 g spaghete 200 g kaizer sau şuncă afumată 2 gălbenuşuri 200 ml smântână de gătit 2 linguri caşcaval ras busuioc pătrunjel verde sare piper

Mod de preparare:

Se taie kaizerul sau şunca cubuleţe şi se călesc uşor. Separat, se bat gălbenuşurile cu smântâna, caşcavalul ras, sare, piper şi busuioc uscat, după gust, apoi se toarnă peste kaizer şi se amestecă uşor până se leagă.  Se fierb spaghetele al dente în apă cu sare, se scurg, fără a se clăti cu apă rece, şi se aşază într-un castron încăpător. Sosul de smântână şi kaizer se toarnă peste pastele fierbinţi, pentru a le asezona şi se servesc imediat presărate cu pătrunjel verde tocat.

Paste cu sos de rosii

Paste cu sos de rosii

Supa de legume cu paste si afumatura

Supa de legume cu paste si afumatura

Peste cu paste

Peste cu paste

Mai multe