Paste cu ton în sos de roşii
13 noiembrie 2017
Mâncăruri rapide
Dacă îţi plac pastele cu peşte, reţeta cu ton în sos de roşii va fi cu siguranţă pe gustul tău.
Ingrediente – Paste cu ton în sos de roşii 500 g paste ulei 1 ceapă tocată 700 g roşii întregi decojite 1 cutie ton în ulei zeama şi coaja rasă de la 1 lămâie parmezan ras, opţional frunze de busuioc, după gust sare piper
Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Căleşti ceapa în puţin ulei cu busuiocul, până se înmoaie. Adaugi roşiile pasate sau date prin răzătoare şi tonul mărunţit. Sărezi şi piperezi după gust. Laşi să dea uşor în clocot, apoi combini cu pastele.
Amesteci cu zeama şi coaja rasă de lămâie. Stropeşti pastele cu puţin ulei de măsline şi presari parmezan, dacă vrei. Serveşti imediat.