Paste cu usturoi
19 ianuarie 2016
Mâncăruri rapide
La sfârşitul unei zile obositoare, parcă nimic nu-ţi poate ridica moralul mai bine decât o cină delicioasă, mai ales dacă este compusă din aceste minunate paste cu usturoi.
De ce ai nevoie pentru paste cu usturoi
200 g paste
50 ml ulei de măsline
½ linguriţă pudră de ardei iute
½ linguriţă sare
3 căţei de usturoi
piper
5-6 frunze busuioc
100 g parmezan
10 felii salam
Cum se prepară paste cu usturoi
Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, le scurgi şi le clăteşti sub un jet de apă rece. Încingi uleiul în tigaie, adaugi usturoiul pisat şi-l laşi până devine uşor auriu. Adaugi pastele, pudra de ardei iute şi piper după gust. Ţii pe foc 2-3 minute şi dai deoparte. Adaugi parmezanul ras, busuiocul rupt şi salamul tăiat făşii.
Sursa foto http://www.sprigandflours.com