Paste delicioase cu pui şi parmezan
Nu vei rezista prea mult tentaţiei unor paste delicioase cu pui şi parmezan.
Ingrediente
5 fâşii bacon 450 g piept de pui 2 linguriţe mix de condimente 1-2 linguriţe boia sare piper 150 g spanac 4-5 roşii, feliate 5 căţei de usturoi, zdrobiţi 350 g smântână 200 g parmezan, ras 350 g paste
Mod de preparare – Paste cu pui şi parmezan
Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Rumeneşti baconul tăiat bucăţele şi îl scoţi pe o farfurie. Condimentezi puiul porţionat cu sare, piper, boia şi mixul de condimente. Îl rumeneşti pe ambele părţi până îşi schimbă culoarea. Dai deoparte.
Căleşti spanacul cu roşiile până se înmoaie. Amesteci cu usturoiul încă 30 de secunde. Încorporezi smântâna şi laşi să clocotească uşor. Combini cu parmezanul până se topeşte. Amesteci sosul cu pastele, cu puiul şi cu baconul. Serveşti imediat.
Sursa http://tiphero.com