Paste milaneze cu pui
Cea mai simplă reţetă pentru aceste zile de bşândă toamnă, credem că ar putea fi chiar aceste paste milaneze cu pui. Dacă sunteţi sau nu de acord cu noi, daţi-ne de veste!
Paste milaneze cu pui - Ingrediente
250 g carne de pui tocată 1 cutie ciuperci 500 g spaghete 1 cutie roşii în bulion 3 căţei usturoi 1 ceapă ulei sare piper busuioc
Paste milaneze cu pui - Mod de preparare
Pui la fiert spaghetele în apă clocotită, cu puţină sare şi o lingură de ulei. La 100 de grame de spaghete vei pune cam 1 l de apă. Căleşti ceapa tocată mărunt, adaugi carnea şi usturoiul pisat şi laşi să fiarbă la foc potrivit aproximativ 30 de minute. Când a scăzut, adaugi ciupercile bine scurse şi tăiate, roşiile cu sos cu tot şi condimentezi cu sare şi piper. Scurgi bine pastele, le serveşti cu sosul de carne şi ciuperci şi garniseşti cu frunzuliţe de busuioc.