Pateuri cu ou şi caşcaval
4 octombrie 2017
Mâncăruri rapide
Diversifică meniul de la micul dejun printr-o reţetă gustoasă de pateuri cu ou şi caşcaval, care îţi vor oferi un plus de energie pentru toată ziua.
Ingrediente
1 aluat de foietaj
40 g caşcaval ras
4 ouă
40 g parmezan
pătrunjel tocat, după gust
sare
piper
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Tapetezi o tavă întinsă cu hârtie de copt. Tai aluatul în 4 pătrate egale, aşezând în mijlocul fiecăruia un vas mic circular, termorezistent. Dai la cuptor, 6-7 minute.
Îndepărtezi cu grijă vasele, presari puţin caşcaval, apoi spargi câte un ou în fiecare formă. Le păui înapoi în cuptor, încă 12-14 minute. Potriveşti gustul cu sare şi piper. Presari parmezanul ras. Serveşti cu pătrunjel.
Sursa http://www.lifeasastrawberry.com