Peşte la cuptor

21 noiembrie 2013   Mâncăruri rapide

Ingrediente peste la cuptor:

2 fileuri peşte 1 cutie ananas bucăţi sau 2 felii dintr-un fruct 5 roşii cireşe 100 g măsline negre 1 ceapă roşie 3 linguri ulei de măsline câteva fire de mărar sau pătrunjel, după gust sare

Mod de preparare:

Într-un vas de cuptor pui o lingură de ulei de măsline şi pui ananasul bine scurs la copt pentru 30 de minute. Între timp, speli peştele şi-l presari cu sare. Îl laşi aşa. Scoţi vasul cu ananasul copt, aşezi peştele, pui în tavă ceapa tăiată peştişori, măslinele, roşiile tăiate cubuleţe sau întregi. Stropeşti totul cu ulei de măsline şi dai din nou acest peste la cuptor pentru 15 minute.

Peste la cuptor cu legume

Peste la cuptor cu legume

Peste la cuptor cu orez si ciuperci

Peste la cuptor cu orez si ciuperci

Bastonase delicioase din peste

Bastonase delicioase din peste

Mai multe