Piept de pui cu brânză feta

1 aprilie 2014   Mâncăruri rapide

Trebuie să serviţi prânzul familiei, dar nu aveţi prea mult timp la dispoziţie? Această reţetă este gata în numai 25 de minute.

Ingrediente:

3 sferturi de cană de brânză feta fărâmiţată o linguriţă de oregano 4 piepturi de pui tăiate pe jumătate sare piper negru măcinat 2 linguri de ulei de măsline o jumătate de cană de supă de pui zeama de la o jumătate de lămâie 2 linguri de unt nesărat

Mod de preparare:

Într-un bol mic, amestecaţi brânza feta şi oregano. Tăiaţi câte un buzunăraş în interiorul piepturilor de pui, apoi umpleţi-l cu amestecul obţinut din brânza feta. Asezonaţi apoi carnea cu sare şi piper.

Încingeţi ulei într-o tigaie şi lăsaţi puiul la prăjit 5-7 minute. După acest interval, acoperiţi tigaia cu un capac şi mai lăsaţi recipientul pe foc încă 5 minute.

Turnaţi apoi supa de pui şi amestecaţi cu o lingură de lemn. Reduceţi temperatura, turnaţi zeama de lămâie şi cele două linguri de unt şi aşteptaţi până ce acesta se topeşte. Aşezaţi puiul în farfurie şi turnaţi sosul din tigaie deasupra.

Sursa: marthastewart.com

Mai multe