Piept de pui cu legume în folie, reţeta pas cu pas FOTO

19 octombrie 2017   Mâncăruri rapide

O masă uşoară, fără multe calorii, pieptul de pui cu legume în folie este perfect ca masă de seară sau atunci când vrei un preparat care să nu îţi pună în pericol silueta, dar în acelaşi timp foarte gustos.

Ingrediente

4 bucăţi piept de pui 3 linguri ulei 6 căţei de usturoi, pisaţi 100 g miere 2 linguri muştar pătrunjel tocat, după gust fulgi de adei iute, după gust 4 dovlecei, feliaţi 450 g roşii cherry, tăiate pe jumătate sare piper

Mod de preparare – Piept de pui cu legume în folie

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Aşezi 4 bucăţi de folie, 30×30 cm, pe o suprafaţă plană. Aşezi în mijlocul lor felii de dovlecel şi roşii. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Pui deasupra fiecăreia o bucată de piept de pui. Sărezi şi piperezi, după gust.

Într-un bol, amesteci uleiul, usturoiul, muştarul şi mierea. Torni sosul, în mod egal, peste fiecare pacheţel cu carne şi legume. Presari pătrunjel şi fulgi de ardei iute.

Închizi pacheţelele, astfel încât umplutura să fie acoperită în totalitate, îndoind capetele.

Transferi pe o tavă întinsă şi dai la cuptor 20-25 de minute sau până ce puiul se pătrunde bine şi legumele devin fragede. Serveşti imediat.

Sursa http://www.eatwell101.com

Mai multe