Piept de pui in sos curry
17 martie 2014
Mâncăruri rapide
Dacă vreţi să vă delectaţi cu o reţetă exotică, trebuie să încercaţi acest preparat absolut delicios.
Ingrediente:
un piept pui o ceapă 4 căţei de usturoi 2 linguriţe de curry 250 ml lapte cocos 200 ml supă de pui o lămâie 2 linguri de sos de soia 1 lingură de zahăr brun
Mod de preparare:
Puiul se taie cuburi şi se pune la prăjit. Se călesc ceapa şi usturoiul, apoi se adaugă şi pudra de curry. Se toarnă supa de pui, laptele de cocos şi sosul de soia. Se pun bucăţile de pui împreună cu zeama de lămâie şi zahărul. Se acoperă recipientul cu un capac şi se lasă pe foc între 15 şi 20 de minute, până când obţinem un sos cu o consistenţă foarte cremoasă.
Sursa: wholefoodmarket.com