Pizza cu salam
11 octombrie 2013
Mâncăruri rapide
Ingrediente pizza cu salam:
Pentru aluat: 1 kg făină un vârf de cuţit de sare un vârf de cuţit de drojdie ½ l apă
salam şi kaizer tăiat cubuleţe
2 roşii
2 ardei
1 ceapă tăiată cubuleţe
1-2 ouă bătute bine
caşcaval ras
un vârf de cuţit de sare
Mod de preparare:
Amesteci apa, făina cernută, sarea şi drojdia şi frămânţi un aluat de pizza. Îl aduni precum o minge , îl presari cu făină şi îl laşi să crească puţin. Presari făină pe masa de lucru, împarţi aluatul în două şi din fiecare parte întinzi o foaie. Ungi foaia de aluat cu ouăle bătute, aşezi pe rând, amestecat sau diferit, salamul şi kaizerul, apoi roşiile, ardeiul şi ceapa. Presari caşcaval şi dai pizza cu salam la cuptor pentru 30 de minute la foc potrivit.
4 porţii
Timp de preparare: 35 min