Prăjitură cu vişine, rubarbă şi cremă de brânză

29 iunie 2015   Mâncăruri rapide
Content image

Ai încercat până acum combinaţia de vişine şi brânză? Dacă nu, atunci o vei descoperi în prăjitura cu vişine, rubarbă şi cremă de brânză.

De ce ai nevoie

Pentru prăjitură

6 ouă

200 g făină

180 g zahăr tos

3 linguri ulei

1 plic praf de copt

500 g vişine

1 tijă rubarbă

Pentru crema de brânză

200 ml smântână pentru frişcă

40 g cremă de brânză

100 g zahăr pudră

Separăm albuşurile de gălbenuşuri. Mixăm albuşurile spumă cu un praf de sare, apoi adăugăm treptat zahărul şi mixăm până obţinem o spumă fermă.

Află de AICI cum se prepară prăjitura cu vişine, rubarbă şi bezea.

Află de AICI cum se prepară prăjitura cu vişine, rubarbă şi bezea.

Mai multe