Pui cu legume în sos cremos
12 februarie 2018
Mâncăruri rapide
Un fel consistent cu carne şi legume, gătit sănătos, fără grabă.
De ce ai nevoie ca să găteşti pui cu legume în sos cremos:
4 piepţi de pui fără os şi fără piele
6 cartofi medii, tăiaţi cuburi
440 g morcovi mici
600 ml supă groasă de pui
amestec de condimente uscate după gust
125 ml lapte
pătrunjel verde proaspăt (opţional)
Cum găteşti pui cu legume în sos cremos:
Pune cartofii tăiaţi şi morcovii mici pe fundul unei cratiţe. Aşază piepţii de pui deasupra. Într-un castron mediu, amestecă împreună supa groasă de pui, amestecul de condimente şi laptele. Toarnă acest amestec peste pui. Acoperă cu capac şi lasă pe foc până ce puiul s-a făcut. Dacă doreşti, la servire poţi presăra pătrunjel proaspăt tocat.
Sursa: https://life-in-the-lofthouse.com