Pui cu verdeţuri
7 octombrie 2015
Mâncăruri rapide
Cu cât este mai simplă o reţetă, cu atât este mai bună deoarece poţi simţi gustul ingredientelor. La fel de savuros este şi acest pui cu verdeţuri.
De ce ai nevoie pentru pui cu verdeţuri
1 piept de pui
3 linguri ulei
pătrunjel verde
2 căţei de usturoi
sare
piper
200 ml vin alb
½ de lămâie
½ linguriţă cimbru
Cum se prepară puiul cu verdeţuri
Dă drumul la cuptor. Taie pieptul de pui bucăţi şi asezonează-le cu sare şi piper după gust. Încinge uleiul în tigaie şi prăjeşte 3-4 minute pieptul pe fiecare parte. Pune puiul într-o tavă, adaugă restul ingredintelor. Ţine la cuptor tava 30 de minute şi serveşte puiul alături de pătrunjel verde.
Sursa foto http://www.cookingcurries.com