Pui cu verdeţuri

7 octombrie 2015   Mâncăruri rapide

Cu cât este mai simplă o reţetă, cu atât este mai bună deoarece poţi simţi gustul ingredientelor. La fel de savuros este şi acest pui cu verdeţuri.

De ce ai nevoie pentru pui cu verdeţuri

1 piept de pui

3 linguri ulei

pătrunjel verde

2 căţei de usturoi

sare

piper

200 ml vin alb

½ de lămâie

½ linguriţă cimbru

Cum se prepară puiul cu verdeţuri

Dă drumul la cuptor. Taie pieptul de pui bucăţi şi asezonează-le cu sare şi piper după gust. Încinge uleiul în tigaie şi prăjeşte 3-4 minute pieptul pe fiecare parte. Pune puiul într-o tavă, adaugă restul ingredintelor. Ţine la cuptor tava 30 de minute şi serveşte puiul alături de pătrunjel verde.

Sursa foto http://www.cookingcurries.com

http://www.cookingcurries.com

Mai multe