Reţeta celor mai crocante seminţe de dovleac coapte

1 noiembrie 2017   Mâncăruri rapide

Obişnuieşti să le ronţăi când te uiţi la televizor, însă de cele mai multe ori preferi să le cumperi. Le poţi da o savoare deosebită dacă le coci, mai ales dacă presari peste ele condimente.

De ce ai nevoie pentru seminţe de dovleac coapte

200 g seminţe de dovleac

1 lingură ulei

1 lingură boia de ardei afumată

1 linguriţă boia de ardei iute

sare

Cum se prepară seminţele de dovleac coapte

Speli seminţele într-un vas cu apă rece, apoi le scurgi şi le usuci pe proasoape de hârtie. Le amesteci cu uleiul, apoi presari condimentele şi omogenizezi. Le pui într-o tavă cu hârtie de copt, într-un strat subţire şi le coci aproxuimativ 30 de minute, având grijă să amesteci din 10 în 10 minute.

Sursa https://joskitchenlarder.com

https://joskitchenlarder.com

Mai multe