Roşii coapte cu parmezan
Ai nevoie de o legumă delicioas, pe care să o serveşti la cină? Încearcă aceste roşii coapte, cu un topping de parmezan topit. Vei descoperi un fel de mâncare extrem de delicios.
Roşii coapte cu parmezan – Ingrediente
2-3 roşii mari 1 cană parmezan răzuit 1 lingură busuioc uscat 1 lingură oregano uscat 2 linguri pătrunjel, tocat mare ulei, pentru uns
Cum se prepară roşiile coapte cu parmezan
Încingi cuptorul la foc mare. Ungi o tavă de copt cu puţin ulei. Tai roşiile felii mai groase şi le aranjezi în tavă. Peste fiecare felie pui o cantitate suficientă de parmezan răzuit. Presari busuioc şi oregano. Dai la cuptor 10 minute, până se topeşte parmezanul. Toci pătrunjelul verde şi presari peste roşii. Serveşti imediat această gustare simplă şi rapidă.
PONT: Roşiile sunt delicioase în combinaţie cu carnea de peşte, creveţi sau mâncărurile din carne de vită şi le poţi servi ca garnitură.
Sursa + foto: zenandspice.com