Roşii umplute cu şuncă şi castravete

15 aprilie 2015   Mâncăruri rapide

Deşi nu e sezonul roşiilor alea de vară, poţi pregăti nişte roşii umplute cu şuncă şi castravete. Absolut delicioase!

Ingrediente pentru roşii umplute cu şuncă şi castravete

2 roşii 150 g şuncă 1 castravete 1 ardei gras galben 1 fir ceapă verde 2 ouă fierte 100 g iaurt pătrunjel sare

Mod de preparare pentru roşii umplute cu şuncă şi castravete

Speli roşiile, tai un capac deasupra şi le scoţi miezul cu o linguriţă. Le presari cu sare şi le laşi să se scurgă. Tai cubuleţe mici şunca, ardeiul, castravetele şi ouăle. Păstrezi două feliuţe de ou pentru decor. Toci mărunt ceapa şi pătrunjelul, păstrând câteva frunzuliţe de pătrunjel pentru decor.

Amesteci toate ingredientele cu iaurt, potriveşti de sare şi umpli roşiile. Decorezi roşiile cu felie de ou şi frunzuliţe de pătrunjel şi poţi să chemi prichindelul la masă.

Mai multe