Ruladă de omletă cu spanac

8 februarie 2018   Mâncăruri rapide

Bucătăria grecească are atât de multe arome şi gusturi încât îţi va lua mult timp să le deguşti pe toate. Poţi începe cu această ruladă de omletă cu spanac.

De ce ai nevoie pentru ruladă de omletă cu spanac

Pentru omletă

4 ouă

1 lingură făină

60 g brânză rasă

40 ml lapte

piper

Pentru umplutură

125 g spanac

2 cepe

50 g cremă de brânză

50 g brânză feta

50 g ciuperci

mărar

piper

2 linguri ulei

50 g caşcaval ras

Cum se prepară rulada de omletă cu spanac

Încingi uleiul şi sotează cepele tocate şi ciupercile feliate până când se rumenesc uşor. Adaugi spanacul tocat, mărar, după gust şi mai ţii pe foc câteva minute. Pui brânza feta sfărâmată, amesteci, apoi dai deoparte şi adaugi crema de brânză.

Dai drumul la cuptor. Baţi ouăle cu restul ingredientelor pentru omletă şi le aşezi într-o tavă de cuptor cu hârtie de copt. Ţii omleta la cuptor 15-20 de minute, până când se încheagă. O laşi 5 minute să se răcorească, apoi o scoţi din tavă. Presari peste ea caşcavalul ras, pui spanacul, întinzi şi rulezi. O mai poţi da la cuptor, dacă vrei, 5 minute. O tai cu un cuţit bine ascuţit.

Sursa http://culinaryflavors.gr

http://culinaryflavors.gr

Mai multe