Rulouri din piept de pui cu şuncă şi caşcaval
Dacă vrei o masă care să arate bine şi să aibă un gust apetisant în acelaşi timp, rulourile din pui cu şuncă şi caşcaval vor fura toate privirile şi vor încânta papilele gustative.
Ingrediente
50 g pesmet 4 bucăţi piept de pui 2 linguri ulei 4 bucăţi şuncă 100 g caşcaval ras 2 linguri pătrunjel tocat sare piper salată verde, pentru servire
Mod de preparare – Rulouri din piept de pui cu şuncă şi caşcaval
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Baţi pieptul de pui ca pentru şniţele şi îl condimentezi cu sare şi piper, după gust. Ungi carnea cu ulei şi o treci prin pesmet.
Aşezi pe fiecare bucată de carne câte o felie de şuncă şi împarţi caşcavalul în mod egal. Rulezi şi securizezi cu o scobitoare. Aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dai la cuptor aproximativ 10 minute sau până ce carnea este bine făcută. Presari pătrunjelul. Serveşti cu salată verde.
Sursa http://www.cookinglight.com