Salată bavareză cu ridichi
7 februarie 2020
Mâncăruri rapide
Sănătoasă şi extrem de delicioasă, reţeta bavareză cu ridichi se scoate din orice impas atunci când nu ai inspiraţie pentru cină sau pentru un prânz uşor. Nu durează mult şi, în plus, este săţioasă.
Ingrediente pentru Salată bavareză cu ridichi
- 1 kg cartofi albi
- 150 ml supă
- ridichi
- ceapă verde
- pătrunjel
- ulei de măsline
- zahăr
- sare şi piper
- oţet de mere
Mod de preparare Salată bavareză cu ridichi
Pune la fiert cartofii cu tot cu coajă, după ce i-ai spălat bine. Când sunt gata, se curăţă şi se taie felii. Toarnă peste ei supa şi lasă-i câteva minute.
Ceapa se curăţă şi se taie mărunt, la fel şi pătrunjelul, iar ridichile se taie felii. Amestecă într-un bol câteva linguri de ulei de măsline, puţin muştar, un vârf de zahăr şi un strop pe oţet, condimentează totul cu sare şi piper. Adaugă peste cartofi ceapa, pătrunjelul şi ridichile felii, apoi asezonează totul cu sosul preparat.
Se serveşte îndată. Poftă bună!