Salată caldă cu tofu şi legume
12 martie 2015
Mâncăruri rapide
Pentru perioada de post poţi înlocui cu succes brânza cu tofu.
Ai nevoie de
400 g tofu 1 ceapă, tăiată julien 1 ardei gras roşu, tăiat julien 1 ardei gras verde, tăiat julien 1 dovlecel, tocat cuburi 4 linguriţe sos de soia sare piper ulei
Mod de preparare
Tai brânza tofu cubuleţe. Torni puţin ulei într-o tigaie, îl încingi şi o frigi câteva minute, adaugi 2 linguriţe de sos de soia şi mai laşi 1-2 minute, apoi o scoţi pe o farfurie. În aceeaşi tigaie pui legumele şi le sotezi, torni restul de sos de soia, guşti şi dacă e cazul presari şi puţină sare, mai ţii 1 minut şi adaugi tofu. Laşi să se combine aromele
şi opreşti focul. Serveşti salata caldă presărată cu piper.