Salată cu paste

19 februarie 2016   Mâncăruri rapide

O reţetă simplă şi rapidă pentru cina din această seară!

Ingrediente:

200 g paste

200 g piept de pui

3 fire ceapă verde

2-3 frunze de salată

5-6 frunze de busuioc

3-4 linguri ulei de măsline

1 lingură zeamă de lămâie

sare

piper

Mod de preparare

Tai puiul fâşii şi-l prăjeşti în două linguri cu ulei de măsline până se aureşte, după care îl pui la scurs pe hârtie absorbantă. Fierbi pastele în apă clocotită cu sare şi o lingură de ulei, apoi le scurgi şi le treci sub jet de apă rece.

Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o amesteci cu pastele şi cu bucăţelele de pui. Adaugi salata, frunzele de busuioc rupte, puţin ulei, zeama de lămâie şi condimentezi cu sare şi piper.

Mai multe