Salată de legume. Reţetă israeliană

12 mai 2016   Mâncăruri rapide

O reţetă simplă, proaspătă cu arome şi culori apetisante.

Ingrediente

2 roşii 1 ardei gras galben 1/3 dintr-o ceapă roşie 1 castravete 1/4 cană mentă 1/4 cană pătrunjel 1/4 cană coriandru proaspăt zeama de la jumătate de lămâie 3 linguri ulei de măsline sare piper

Mod de preparare

Toacă roşiile, ardeiul gras, ceapa roşie şi castravetele şi pune-le într-un vas. Toacă menta, pătrunjelul şi coariandrul şi adaugă-le în vas.

Într-o cană mică, amesteci zeama de lămâie, uleiul de măsline, adaugi sare şi piper după gust. Toarnă dressingul peste legume şi ierburi, amesteci încet şi serveşti iemdiat.

sursa: http://asimplepantry.com/

Mai multe