Salată de paste cu spanac
Uşoară şi săţioasă, salata de paste cu spanac este bună atunci când vrei o masă rapidă.
Ingrediente
100 ml supă de legume 1 lingură zeamă de lămâie 1-2 linguri ulei 4-5 căţei de usturoi pisaţi 450 g spanac 50 g brânză feta mărunţită 80 ml vin alb 200 g roşii deshidratate 300 g paste busuioc proaspăt, tocat sare piper
Mod de preparare – Salată cu paste şi spanac
Pregăteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Dai la blender supa de pui, zeama de lămâie şi brânza, până la omogenizare. Potriveşti de gust cu sare şi piper.
Căleşti usturoiul în puţin ulei, 1-2 minute. Adaugi spanacul şi roşiile deshidratate şi torni vinul. Amesteci încă 4-5 minute. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Combini cu sosul de brânză şi pastele. Serveşti cu busuioc.