Salată din inimi de pui

12 septembrie 2025   Mâncăruri rapide

Salată din inimi de pui este o salată consistentă și aromată care se pregătește foarte ușor.

Ingrediente

200 g inimi de pui curățate și tăiate pe jumătate

1 piersică, tăiată felii

1 pară, feliată subțire

1 lingură zeamă de lămâie

100 g mix salată

1 linguriță ulei de măsline

sare

piper

50 g brânză halloumi

miez de nucă

Mod de preparare

Fierbi inimile de pui 10-12 minute în apă cu puțină sare, apoi le scurgi și le rumenești ușor într-o tigaie antiaderentă, cu puțin ulei. Le condimentezi cu sare și piper.

În aceeași tigaie, prăjești feliile de brânză 1-2 minute pe fiecare parte, până devin aurii.

Într-un bol mare, așezi salata verde, adaugi feliile de piersică, de pară, inimile calde, miezul de nucă și bucățile de brânză prăjită. Stropești cu zeama de lămâie și, opțional, încă puțin ulei. Servești imediat!


Mai multe