Sendviş cu brânză şi şuncă

16 noiembrie 2017   Mâncăruri rapide

Micul dejun preparat dintr-un sendviş cu brânză şi şuncă şi o cană de ceai ori cafea este startul perfect al unei zile de muncă.

Ingrediente (2 porţii)

2 felii şuncă 2 felii caşcaval 4 felii pâine toast 50 ml lapte 100 g caşcaval ras 1 lingură unt piper

Mod de preparare

Amesteci caşcavalul ras cu laptele şi un praf de piper. Dai feliile de pâine puţin la cuptor şi le ungi cu unt. Aşezi pe o felie de pâine una de şuncă şi una de caşcaval, pui deasupra cealaltă felie toast şi torni din amestecul de caşcaval ras cu lapte. La fel procedezi cu celelalte ingrediente, le aşezi într-o tavă şi le dai la cuptorul încins până când se gratinează. Serveşti calde.

Mai multe