Şniţel de pui cu fulgi de porumb la cuptor
31 iulie 2015
Mâncăruri rapide
Mâncare de tip fast food este o tentaţie de la care puţini reuşesc să se abţină. Acum poţi prepara o variantă a acesteia, la fel de gustoasă, şniţel de pui cu fulgi de porumb la cuptor.
De ce ai nevoie pentru şniţel de pui cu fulgi de porumb la cuptor
1 piept de pui
3 linguri iaurt gras
200 g fulgi de porumb, simpli
sare, piper
3 linguri ulei
Cum se prepară şniţel de pui cu fulgi de porumb la cuptor
Tai pieptul de pui fâşii, pe care le speli şi le laşi puţin la scurs. Asezonezi iaurtul cu sare şi piper, după gust şi aşezi puiul în tava de cuptor, unsă cu ulei. Torni iaurtul şi amesteci pentru a cuprinde fâşiile pe toate părţile. Zdrobeşti fulgii de porumb şi-i presari peste pui. Dai tava la cuptor pentru aproximativ 45 de minute. Serveşti cald, alături de mujdei de usturoi.