Şniţel de pui cu lămâie

29 ianuarie 2014   Mâncăruri rapide

Şniţelul de pui este gustos şi repede de făcut, mai ales atunci când nu ai timp să stai în bucătărie. Această reţetă îi aduce un plus tradiţionalei reţete, şi anume, gustul aromat de lămâie.

Ingrediente:

1 cană de ulei 1 cană de pesmet coajă de la 2-3 lămâi 1 piep de pui ½ cană de făină 2-3 ouă sare piper

Mod de preparare:

Se pune uleiul într-o tigaie mare. Între timp, într-un castron se pune pesmetul şi coaja de la lămâi dată pe răzătoare. Se pregăteşte carnea de pui. Se spală, se taie felii şi se adaugă sare şi piper după gust. Se bat foarte bine cele două ouă până fac spumă. Apoi se trece la prăjit. Se ia pe rând fiecare bucată de carne şi se da prin făină, ou, apoi prin amestecul de pesmet şi lămâie. Când s-au făcut se pun pe un şerveţel pentru a scăpa de cantitatea de ulei în plus.

Se servesc cu lămâie.

SURSA: damndelicious.net

Mai multe