Sos cu pătrunjel şi usturoi
23 aprilie 2015
Mâncăruri rapide
Rapid şi simplu gata într-un sfert de oră. Prepară acest sos cu pătrunjel şi usturoi
Sos cu pătrunjel şi usturoi - Ingrediente
4 linguri capere 1 ardei iute verde 1 fir ceapă verde 2 căţei usturoi 3 legături mari de pătrunjel 2 linguri oţet 4 linguri ulei de măsline 1 linguriţă zahăr 1 roşie cherry pentru decor piper sare
Sos cu pătrunjel şi usturoi - Preparare
Pui caperele la desărat în apă rece. Tai ardeiul iute, usturoiul şi ceapa verde foarte mărunt. Le pui într-un castron, adaugi pătrunjelul tocat mărunt şi le amesteci cu oţetul, uleiul, zahărul, sare şi piper, după gust. Dai caperele scurse prin maşina de tocat şi le adaugi în amestecul de pătrunjel, amestecând energic. Decorezi cu roşia întreagă sau tăiată în două.