Sufleu de şuncă
14 noiembrie 2013
Mâncăruri rapide
O reţetă simplă şi gustoasă care va strânge în jurul mesei toţi membri familiei.
Ingrediente:
350 g şuncă presată 3 linguri unt 3 linguri făină 500 ml lapte 4 ouă 4 linguri caşcaval ras sare piper
Mod de preparare:
Se taie şunca în bucăţi. Separat, se prepară un sos alb din unt şi făină stins cu lapte. În sosul fierbinte se încorporează caşcavalul ras şi şunca. Se adaugă sare şi piper după gust. Când s-a mai răcit sosul se adaugă pe rând gălbenuşurile amestecând mereu, apoi se incorporeayă spuma de albuşuri bătută tare. Compoziţia se toarnă într-o formă bine unsă cu unt. Deasupra se presară caşcaval şi puţin unt. Se introduce în cuptor.
Se serveşte fierbinte!
FOTO: pinterest