Supă de dovleac

4 martie 2014   Mâncăruri rapide

Dacă nu aţi încercat niciodată supa de dovleac, ar cam fi cazul s-o faceţi. Este hrănitoare şi îi asigură organismului vitaminele de care acesta are nevoie.

Ingrediente:

450 piure miez de dovleac 3 ceşti supă de pui ½ ceapă 2 linguri unt ¼ cană făină ½ linguriţă praf de chilli ¼ linguriţă nucşoară ¼ linguriţă praf de ardei iute o ceaşcă de miezi seminţe de bostan (opţional) sare piper

Mod de preparare:

Se toacă jumătatea de ceapă şi se căleşte în 2 linguri de unt. Se adaugă piureul de dovleac, supa de pui, praful de chill, pudra de nucşoară şi ardeiul iute. Se amestecă bine şi se lasă pe foc timp de 10 minute. Se adaugă piper şi sare după gust.

Când s-a legat, supa este gata. Se ia de pe foc, se pune în boluri sau în farfurii şi se serveşte cu câţiva miezi de seminţe de bostan.

Sursa: budgetbytes.com

Mai multe