Supă toscană de roşii

8 iulie 2015   Mâncăruri rapide

Pappa al pomodoro este numele acestei specialităţi toscane, şi ca orice preparat italian este simplu de preparat, dar foarte gustos. Te-am convins să prepari supa toscană de roşii?

De ce ai nevoie pentru supă toscană de roşii

1 kg roşii

4 felii pâine albă, veche de 1 zi

1 ceapă

4 căţei de usturoi

1 linguriţă oregano uscat

200 ml supă de pui

20 g parmezan

sare

piper

Ulei de măsline

Cum se prepară supa toscană de roşii

Taie feliile de pâine cubuleţe şi căleşte-le în ulei până devin uşor arămii, după care scoate-le. Toacă ceapa şi căleşte-o în ulei, iar când devine uşor sticloasă pune usturoiul pisat. Descojeşte roşiile, toacă-le mărunt şi pune-le în tigaie peste ceapă. Lasă să scadă sucul 10 minute, după care toarnă supa de pui. Asezonează cu sare şi piper după gust şi condimentează cu oregano. Când roşiile s-au înmuiat, dă deoparte şi pune crutoanele de pâine. O poţi servi astfel, sau o poţi pune în blender câteva secunde. Serveşti alături de parmezan şi crutoane.

Sursa foto http://www.aprilcook.me

http://www.aprilcook.me

Mai multe