Tarte cu spanac

14 ianuarie 2015   Mâncăruri rapide

Cu siguranţă acest aperitiv va lua ochii invitaţilor, iar prepararea lui e floare la ureche.

Ai nevoie de

1 pachet cremă de brânză

¼ cană maioneză

½ cană parmezan ras

3 căţei de usturoi

1 praf de sare

1 pungă spanac congelat

1 foaie aluat foitaj

Amestecă într-un vas crema de brânză cu maioneza, parmezanul, usturoiul pisat, sare şi spanacul bine scurs. Unge cu puţin ulei tava pentru tarte şi aşază în forme aluatul pe care l-ai porţionat. Dă tava la cuptor până se rumenesc puţin. Scoate tava din cuptor şi pune în fiecare tartă câte 1-2 linguri de umplutură. Dă din nou la foc pentru alte 10-15 minute.

Sursa foto http://mykitchencraze.com

http://mykitchencraze.com

Mai multe