Tartine cu pastă de măsline negre
26 mai 2015
Mâncăruri rapide
Vrei o gustare rapidă, care să încânte musafirii? Tartinele cu pastă de măsline negre este cea mai potrivită alegere. Mai poţi folosi, în loc de ulei, unt. Pasta va fi mai cremoasă.
Tartine cu pastă de măsline negre - Ingrediente
300 g măsline negre 3 fileuri de anşoa în ulei 2 linguri ulei de măsline 2 felii de pâine albă 1 linguriţă oregano 1 baghetă 1 căţel de usturoi
Tartine cu pastă de măsline negre - Mod de preparare
Îndepărtezi sâmburii măslinelor, le mixezi sau le pasezi împreună cu fileurile de anşoa scurse de ulei, usturoiul (opţional) şi miezul de pâine înmuiat în apă şi stors bine. Adaugi treptat uleiul de măsline, continuând să mixezi pasta obţinută. La sfârşit, adaugi oregano. Întinzi pasta pe felii de pâine prăjită şi serveşti sau ţii tartinele cu pastă de măsline negre la frigider.