Tortellini cu legume
21 mai 2013
Mâncăruri rapide
Îţi place savoare mâncării italiene? Mamma mia, ce bune sunt aceste tortellini cu legume.
Ingrediente: 500 g paste cu brânză, 2 linguri ulei, 1 ardei roşu, 1 ceapă, 1 vânătă mică, 3 roşii mari, 3-4 frunze busuioc, 1 lingură condiment legume uscate, 3 căţei usturoi, 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare Fierbi pastele în apă cu sare circa 8 minute. Între timp, căleşti în ulei ceapa şi ardeiul tocate mărunt. Adaugi vânăta tăiată, condimentul de legume uscate, usturoiul şi mai laşi pe foc 5 minute.
Opăreşti roşiile, le cureţi de pieliţă, le toci mărunt şi le adaugi în legumele călite. Laşi să fiarbă aproximativ 10 minute, până se înmoaie şi adaugi pătrunjelul tocat fin. Amesteci pastele cu legumele şi decorezi cu frunze de busuioc.