Biscuiţi crocanţi cu ciocolată

19 octombrie 2017   Mese festive

Ideali alături de un ceai cald, ca şi gustare între mese, biscuiţii crocanţi cu ciocolată sunt un deliciu pe care trebuie să îl încerci.

Ingrediente

250 g făină

1 linguriţă praf de copt

½ linguriţă sare

110 g unt, la temperatura camerei + 1 linguriţă

350 g zahăr

2 linguriţe esenţă de vanilie

110 g ciocolată topită

4 ouă

130 g zahăr pudră

Mod de preparare – Biscuiţi crocanţi cu ciocolată

Amesteci făina, praful de copt şi sarea într-un bol. Separat, mixezi untul cu zahărul până devine pufos. Încorporezi ciocolata topită, pe care ai lasat-o 1-2 minute la răcit. Adaugi esenţa de vanilie, apoi, rând pe rând, ouăle. Combini cu amestecul de făină.

Laşi aluatul deoparte, aproximativ 2 ore. Când s-a răcit complet, modelezi biluţe potrivite, uşor turtite, pe care le dai prin zahărul pudră. Le aşezi într-o tavă, unsă cu 1 linguriţă de unt, şi le dai la cuptorul încins, 10 minute. Serveşti imediat.

Sursa https://thekitchenpaper.com

Mai multe