Biscuiţi cu ulei de cocos

23 februarie 2014   Mese festive

Bucuraţi-vă de aceşti biscuiţi delicioşi, care pur şi simplu se topesc în gură. Se pot servi de asemenea cu o cană de ceai sau ciocolată caldă.

Ingrediente:

2 căni de făină o lingură de praf de copt o linguriţă de zahăr o jumătate de linguriţă de sare o jumătate de cană de ulei de cocos 3 sferturi de cană de lapte de cocos

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius şi tapetaţi o tavă cu hârtie pentru copt. Într-un bol mare, amestecaţi făina, praful de copt, zahărul şi sarea. Adăugaţi uleiul de cocos, amestecând cu blender-ul, apoi turnaţi laptele de cocos şi amestecaţi până obţineţi un aluat mai gros. Se aşează pe o suprafaţă plană şi se întinde cu sucitorul. Din acest luat, se taie 12 pătrate care se aşează în tavă şi se lasă la cuptor timp de 20 de minute, până capătă o culoare aurie.

Sursa: wholefoodsmarket.com

Mai multe