Biscuiţi sfărâmicioşi cu cacao
5 octombrie 2017
Mese festive
Sfârşitul de săptămână se apropie cu paşi rapizi şi probabil că vrei să te întâlneşti cu prietenele. Le poţi invita la tine la o cafea, iar împreună să preparaţi acest biscuiţi delicioşi.
De ce ai nevoie pentru biscuiţi
65 g cacao
200 g zahăr
1 praf de sare
2 ouă
65 ml ulei
100 g amidon
2 plicuri zahăr vanilat
100 g făină
100 g zahăr pudră
Cum se prepară biscuiţii
Combini cacaua cu zahărul. Amesteci făina cu amidonul şi sarea. Baţi ouăle apoi încorporezi treptat uleiul, pui zahărul, făina, zahărul vanilat şi omogenizezi. Ţii aluatul la frigider aproximativ o oră, apoi formezi biluţe, pe care le aşezi într-o tavă tapetată şi le ţii la cuptor 15-20 de minute.
Treci biscuiţii prin zahăr pudră, după ce s-au răcorit.