Brioșe aperitiv
Încearcă-le şi vei vedea cât de gustoase sunt!
Ingrediente
100 g brânză rasă
2-3 foi ceapă verde
6 ouă
100 g șuncă, tăiată cubulețe
unt, pentru uns forma de brioșe
½ ardei gras, tăiat cubulețe
sare
piper
pătrunjel
Mod de preparare
Bați ouăle cu un tel până devin omogene, adaugi cubulețele de șuncă, brânza, ceapa verde tăiată mărunt și ardeiul gras. Asezonezi cu sare și piper și amesteci bine.
Preîncălzești cuptorul și ungi forma de brioșe cu unt, pentru a evita lipirea. Distribui compoziția egal în orificiile pentru brioșe, umplându-le trei sferturi.
Introduci tava în cuptorul preîncălzit și coci brioșele 20 de minute sau până când trec testul scobitorii. Scoți brioșele din cuptor și le lași să se răcească în formă câteva minute înainte de a le servi.