Brioşe cu căpşuni
13 mai 2015
Mese festive
Dacă tot ne-am pregătit de vară, şi ca spirit şi ca meniu, avem la desert nişte delicioase brioşe cu căpşuni, aceste fructe de sezon, de care rămânem îndrăgostiţi tot anul. Tu le poţi înlocui cu orice fruct doreşti, dar noi îţi oferim reţeta cu căpşuni.
Brioşe cu căpşuni - Ingrediente
120 g făină 1 praf de copt 1 praf de sare 70 g zahăr 1 ou 150 ml lapte 5 linguri ulei 300 căpşuni
Brioşe cu căpşuni - Mod de preparare
Căpşunile se strivesc uşor şi se lasă la scurs. Cu mixerul se amestecă ingredientele până se obţine un aluat omogen. Se adaugă fructele şi se amestecă uşor. Se toarnă aluatul în
formele de brioşe, unse cu unt şi tapetate copt şi se coc aproximativ 25 de minute, la foc potrivit. Se lasă să se răcească în forma de copt şi se servesc cu lapte sau ceai.