Brioşe cu cârnaţi, ouă, brânză şi cartofi

9 iulie 2014   Mese festive

Aceste brioşe pot fi nişte aperitive delicioase şi inedite pentru musafirii tăi.

Timp de preparare 30 minute Pentru 24 de brioşe

Ingrediente

450g cârnaţi complet gătiţi şi fără grăsime

6 căni cartofi fierţi zdrobiţi şi prăjiţi

6 linguri unt, topit

¼ linguriţă sare

¼ linguriţă piper

1-2 ouă bătute

4 căni brânză cheddar rasă

Mod de preparare

Într-un bol amestecă cartofii, sarea, untul, piperul şi divide amestecul în 24 forme unse cu grăsime, pentru brioşe. Presează amestecul în formele pentru brioşe.

Bagă brioşele la cuptor la 400 de grade, timp de 12-15 minute.Scoate-le de la cuptor şi împarte cârnaţii în cele 24 de forme, fărâmiţându-i.

Într-un bol, amestecă ouăle şi brânza. Pune cu lingura amestecul în formele pentru brioşe. Bagă brioşele la cuptor şi lasă-le să se coacă timp de 13-15 minute.

sursa: www.sohowsittaste.com

Mai multe