Brioşe cu caşcaval - Reţetă rapidă
23 decembrie 2016
Mese festive
Iată o variantă simplă şi delicioasă pentru ca tu să te bucuri de un aperitiv gustos. Prepară-ţi o tavă cu brioşe cu caşcaval şi serveşte-le calde sau reci.
Ingrediente
250 g făină 2 ouă 60 g unt 220 g iaurt 1 pliculeţ praf de copt 1 praf sare 50 g caşcaval ras 100 g telemea rasă 6 roşii cherry
Mod de preparare
Amesteci ouăle bătute cu iaurtul, cu telemeaua şi cu untul moale. Separat, combini ingredientele uscate: făina cernută, praful de copt şi sarea, apoi le omogenizezi în cele umede. Torni aluatul în forme tapetate, aşezi pe fiecare brioşă o jumătate de roşie şi presari caşcaval. Dai la cuptorul încins aproximativ 20 de minute.
Brioşe cu morcovi. Reţetă de chef
Brioşe cu morcovi. Reţetă de chef