Brioşe cu caşcaval - Reţetă rapidă

23 decembrie 2016   Mese festive

Iată o variantă simplă şi delicioasă pentru ca tu să te bucuri de un aperitiv gustos. Prepară-ţi o tavă cu brioşe cu caşcaval şi serveşte-le calde sau reci.

Ingrediente

250 g făină 2 ouă 60 g unt 220 g iaurt 1 pliculeţ praf de copt 1 praf sare 50 g caşcaval ras 100 g telemea rasă 6 roşii cherry

Mod de preparare

Amesteci ouăle bătute cu iaurtul, cu telemeaua şi cu untul moale. Separat, combini ingredientele uscate: făina cernută, praful de copt şi sarea, apoi le omogenizezi în cele umede. Torni aluatul în forme tapetate, aşezi pe fiecare brioşă o jumătate de roşie şi presari caşcaval. Dai la cuptorul încins aproximativ 20 de minute.

Brioşe cu morcovi. Reţetă de chef

Brioşe cu morcovi. Reţetă de chef

Brioşe cu quinoa şi kale

Brioşe cu quinoa şi kale

Brioşe cu banane şi nuci pecan, un deliciu

Brioşe cu banane şi nuci pecan, un deliciu

Mai multe