Căpşuni umplute, un desert delicios

9 iunie 2017   Mese festive

Pentru momentele în care ai invitaţi şi trebuie să pregăteşti un desert rapid sau atunci când vrei să le faci o bucurie celor dragi, căpşunile umplute sunt o alegere extrem de simplu de preparat şi foarte gustoasă.

Ingrediente

450 g căpşuni

120 g cremă de brânză, la temperatura camerei

30 g zahăr pudră

½ linguriţă esenţă de vanilie

biscuiţi mărunţiti, fulgi de ciocolată, ornamente pentru prăjituri, opţional

Mod de preparare

Tai căpşunile la capete şi îndepărtezi pulpa dinăuntru. Într-un bol, mixezi crema de brânză împreună cu zahărul pudră şi esenţa de vanilie, timp de 2-3 minute, până obţii o compoziţie omogenă.

Umpli fiecare căpşună cu crema. Decorezi cu ce topping doreşti. Serveşti imediat.

Sursa http://www.thekitchn.com

Mai multe