Căpşuni umplute, un desert delicios
9 iunie 2017
Mese festive
Pentru momentele în care ai invitaţi şi trebuie să pregăteşti un desert rapid sau atunci când vrei să le faci o bucurie celor dragi, căpşunile umplute sunt o alegere extrem de simplu de preparat şi foarte gustoasă.
Ingrediente
450 g căpşuni
120 g cremă de brânză, la temperatura camerei
30 g zahăr pudră
½ linguriţă esenţă de vanilie
biscuiţi mărunţiti, fulgi de ciocolată, ornamente pentru prăjituri, opţional
Mod de preparare
Tai căpşunile la capete şi îndepărtezi pulpa dinăuntru. Într-un bol, mixezi crema de brânză împreună cu zahărul pudră şi esenţa de vanilie, timp de 2-3 minute, până obţii o compoziţie omogenă.
Umpli fiecare căpşună cu crema. Decorezi cu ce topping doreşti. Serveşti imediat.
Sursa http://www.thekitchn.com