Carne de vită la cuptor

24 februarie 2014   Mese festive

Această reţetă cu carne de vita la cuptor fi servită cu broccoli la cuptor sau cartofi dulci.

Ingrediente:

2 linguri de piper negru o linguriţă de sare 500 de grame de pulpă de vită 6 linguri de miere 3 linguri de oţet balsamic o linguriţă de ulei de măsline

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 200 de grade Celsius. Daţi pulpa de vită prin sare şi piper, puneţi-o într-o tavă şi lăsaţi-o la cuptor timp de o oră. Între timp, amestecaţi mierea, oţetul şi uleiul, într-un bol mediu. După 45 de minute, scoateţi tava din cuptor şi ungeţi carnea de vită cu această compoziţie. Se mai lasă carnea de vita la cuptor circa 30 de minute, ungând din 15 în 15 min cu amestecul de miere.

Tagliata de vita

Tagliata de vita

Terina de vita cu legume

Terina de vita cu legume

Musaca cu carne de vita

Musaca cu carne de vita

Sursa: wholefoodsmarket.com

Mai multe