Cel mai pufos pandişpan cu vanilie
11 martie 2019
Mese festive
Servit simplu sau alături de frişcă şi fructe proaspete, acest pandişpan cu vanilie este un desert simplu şi bun, perfect de făcut rapid atunci când ai musafiri neaşteptaţi.
- Timp total: 40 min
- Pregătire: 10 min
- Gătire: 30 min
- Categorie: deserturi
Ingrediente
300 g unt
200 g cremă de brânză
300 g zahăr
Vezi și:
6 ouă
600 g făină
1 praf de sare
1 linguriţă esenţă de vanilie
zahăr pudră, pentru decor
1 plic praf de copt
Mod de preparare
Dai drumul la cuptor. Mixezi untul cu crema de brânză, adaugi zahărul, treptat, şi omogenizezi. Adaugi ouăle, unul câte unul, şi pui făina amestecată cu sarea şi praful de copt. La final, torni esenţa de vanilie.
Torni aluatul într-o formă tapetată şi-l dai la cuptor până când trece testul scobitorii. Îl laşi să se răcească în formă înainte să-l scoţi, apoi îl pudrezi cu zahăr.