Cele mai bune chifteluţe de peşte
În zilele în care vrei să mănânci peşte, adică un preparat mai uşor, şi să eviţi mâncărurile din carne de porc, prepară o serie de chifteluţe de peşte.
Cele mai bune chifteluţe de peşte - Ingrediente
1 kg peşte dezosat 2 cepe 1 ardei iute 2 ouă 1 cartof 1 legătură mărar 1 legătură pătrunjel sare 1 ardei gras piper ulei, pentru prăjit 1 ceaşcă de pesmet legume sotate, opţional piure de cartofi, opţional
Cele mai bune chifteluţe de peşte - Mod de preparare
Cureţi cepele, cartoful, ardeiul gras şi pe cel iute şi le dai prin maşina de tocat, împreună cu verdeaţa. Amesteci cu ouăle, peştele dat de două ori prin maşină sau tocat la blender, sare şi piper. Pui ulei la încins, apoi, cu o lingură, iei din umplutură, formezi biluţe aplatizate, le treci prin pesmet şi le prăjeşti pe ambele părţi, până se rumenesc. Seveşti chifteluţele, dacă vrei, cu legume sotate şi cu piure de cartofi.
Chifteluţe de peşte cu sos de maioneză
Chifteluţe de peşte cu sos de maioneză
Cele mai bune chifteluţe de peşte cu tzatziki