Chec aperitiv cu brânză
9 martie 2017
Mese festive
Din doar câteva ingrediente poţi prepara cel mai bun chec aperitiv cu brânză. Dacă îţi plac mâncărurile picante, nu ezita să adaugi şi ardei iuţi.
De ce ai nevoie pentru chec aperitiv cu brânză
600 g făină
200 ml apă caldă
3 linguri unt
1 lingură zahăr
200 g brânză cedar
1 linguriţă oregano
1 plic praf de copt
1 praf de sare
ardei iute murat, după gust
Cum se prepară checul aperitiv cu brânză
Combini apa caldă cu zahărul, apoi o torni peste făina amestecată cu praful de copt, oregano şi sarea. Adaugi brânza rasă şi ardei iuţi tocaţi, în funcţie de cât de picant vrei să fie checul. La final, încorporezi untul topit.
Aşezi aluatul obţinut într-o tavă tapetată şi dai checul la cuptor până când se rumeneşte.