Cheescake libanez

29 ianuarie 2015   Mese festive

Este varianta mult mai uşoară şi cu mai puţine calorii decât reţeta clasică de cheescake. Iar timpul de preparare este considerabil mai redus.

Ai nevoie de

1 pachet de biscuiţi simpli

450 ml lapte gras

100 g zahăr

3 ouă

1 lingură coajă de portocală

1 lingură suc de portocală

1/3 cană făină

Aşezi hârtie de copt într-o tavă şi pui biscuiţii unii lângă alţii. Mixezi iaurtul cu zahărul, sucul şi coaja de portocală, ouăle şi făina. După ce s-au omogenizat, torni umplutura peste biscuiţi şi dai tava la cuptor pentru 20 de minute sau până când devine uşor arămie. Laşi să se răcească înainte să porţionezi.

Sursa foto http://www.tasteofbeirut.com

http://www.tasteofbeirut.com

Mai multe